Rahoitusmarkkinaraportit

Suomen Pankki julkaisee Rahoitusmarkkinaraportin suomeksi ja englanniksi kaksi kertaa vuodessa. Raportissa käsitellään rahoitusmarkkinoiden ajankohtaisia ilmiöitä sekä kuvataan näiden markkinoiden viimeaikaista kehitystä.

Raportti sisältää lyhyitä artikkeleita, jotka käsittelevät muun muassa rahoituksen välitystä, pankkeja ja muita rahoituksen välittäjiä, arvopaperimarkkinoita sekä rahoitusjärjestelmän infrastruktuuria (maksu- ja selvitysjärjestelmiä). Lisäksi raportissa kerrotaan rahoitusmarkkinoiden sääntelyn ja valvonnan kehityshankkeista.

Raportti on luettavissa PDF-muodossa verkkopalvelussamme. Sitä voi myös tilata Suomen Pankista, jolloin ilmoitus raportin julkaisusta toimitetaan tilaajalle sähköpostitse.

Rahoitusmarkkinaraportin yhteydessä julkaistun PDF-muotoisen kuvioliiteen korvaa numerosta 2/2011 alkaen uusi kuviopankkipalvelu. Kuviopankki on jatkuvasti päivittyvä kuviokokoelma, joka sisältää yli 80 ajankohtaista aihepiireittäin lajiteltua tilastokuviota kotimaisen talouden ja rahoitusmarkkinoiden kehityksestä.

2013
2/2013
Rahoitusmarkkina- ja tilasto-osasto: Rahoitusmarkkinaraportti 2/2013
2013. 29 sivua.
Lataa julkaisu (0,46 MB)
1/2013
Rahoitusmarkkina- ja tilasto-osasto: Rahoitusmarkkinaraportti 1/2013
2013. 26 sivua.
Lataa julkaisu (0,43 MB)
 

 Arkisto

 
 

 Julkaisuhaku