Suomen Pankin julkaisuja, raportteja ja tiedotteita voi tilata sähköisesti. Useimmat tiedotteet ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Voit tehdä tilauksen täyttämällä oheisen tilauslomakkeen. Täytä ainakin kaikki pakolliset kentät ja valitse vähintään yksi julkaisu.

Voit tilata myös sisältöteeman mukaisia uutiskirjeitä Eurojatalous.fi-sivustolla julkaistuista talouden näkymiä, rahapolitiikkaa ja rahoitusvakautta käsittelevistä artikkeleista.

Saat sähköpostiisi viestin, jonka linkkiä klikkaamalla vahvistat tilauksesi. Samalla voit vielä tarkistaa tiedot ja tehdä muutoksia. Vahvistuksen jälkeen tilausta voi muuttaa tai sen voi perua saamissasi viesteissä olevasta linkistä.

Tilaajat saavat sähköpostiinsa tiedon uudesta julkaisusta heti sen ilmestyttyä verkossa. Sähköiset julkaisut ovat PDF-muodossa ja niiden lukemiseen tarvitaan esim. Adobe Reader -ohjelmisto. Ohjelman voi ladata ilmaiseksi.

Lisätietoja uutiskirjeen tilauslomakkeen henkilötietojen käsittelystä löytyy osoitteesta www.suomenpankki.fi/tietosuoja.

Tilaa Suomen Pankin tiedotteita ja aineistoja 

;