Euro ja talous -logo

Tiedotusvälineille

Euroalueen talous on kasvanut yhtäjaksoisesti jo neljä vuotta. Kumman talous kasvaa nopeammin, euroalueen vai Yhdysvaltojen? Miksi euroalueen inflaatio on kiihtynyt? Minkälaisia riskejä maailmantalouden kasvunäkymiin liittyy?

Tervetuloa ajankohtaista kansainvälistä taloudellista tilannetta ja rahapolitiikkaa käsittelevään lehdistötilaisuuteen

torstaina 30.3.2017 klo 11.00 Suomen Pankin auditoriossa (Rauhankatu 19).

Tilaisuudessa julkistetaan uusi Euro & talous -verkkojulkaisu. Pääjohtaja Erkki Liikanen käy läpi Suomen ja euroalueen talouden tilannetta ja rahapolitiikkaa. Vanhempi neuvonantaja Hanna Freystätter esittelee uuden Suomen Pankin kansainvälisen talouden ennusteen vuosille 2017–2019. Samassa yhteydessä julkistetaan myös Suomen Pankin vuosikertomus.

Tiedon uusista Euro & talous -artikkeleista saa tilaamalla kerran kuukaudessa jaettavan uutiskirjeen osoitteessa www.eurojatalous.fi.

Pyydämme tilaisuuteen osallistuvia toimittajia ystävällisesti ilmoittautumaan Suomen Pankin viestintään viimeistään tiistaina 28.3.2017 klo 12.00 osoitteeseen www.lyyti.in/eurojatalous_1_2017 tai numeroon 010 831 2908.

Tilaisuus on tarkoitettu tiedotusvälineiden edustajille. Lehdistökortti tai vastaava sekä henkilöllisyystodistus on esitettävä pyydettäessä.

Tervetuloa!