Maria Hämäläinen (s. 1996) opiskelee Sibelius-Akatemiassa pianon soittoa esittävän säveltaiteen puolella sekä esiintyy solistina ja kamarimuusikkona (muun muassa Suolahden kansainvälinen musiikkikurssi, PianoEspoo-festivaali sekä Mäntän musiikkijuhlat).

Joulukuussa 2014 Maria debytoi Helsingin kaupunginorkesterin solistina esittäen harvoin soitetun Clara Schumannin pianokonserton Jun Märklin johdolla. Hämäläinen on saanut kansallista ja kansainvälistä tunnustusta pianokilpailuissa ja on palkittu ensimmäisillä sijoilla Lontoossa ja Italiassa, toisella sijalla Saksassa, kolmannella sijalla Belgiassa, Mazda Prix -palkinnolla Pariisissa ja tunnustuspalkinnoilla Leevi Madetoja pianokilpailussa Oulussa sekä Sibelius-Akatemian Helmi Vesa -pianokilpailuissa. 

Anton Mejias (s. 2001) aloitti pianonsoiton 5-vuotiaana. Hänen ensimmäinen opettajansa oli Meri Louhos. Vuonna 2010 hän siirtyi Sibelius-Akatemian nuorisokoulutukseen opettajanaan  Teppo Koivisto ja nykyisin myös Niklas Pokki. Hänet hyväksyttiin myös Pietarin Rimski-Korsakovin konservatorioon.

Ensimmäisen soolokonserttinsa Anton piti 8-vuotiaana esittäen esimerkiksi säveltämänsä 12 preludin sarjan. Tämän jälkeen hän on pitänyt lukuisia omia resitaaleja ja esiintynyt muun muassa Mäntän, Korsholman, Turun sekä Joensuun Musiikkijuhlilla. 

Anton sai vuonna 2016 ensimmäisen palkinnon Suomen Steinway Piano Festivaalissa omassa kategoriassaan (15–17-vuotiaat) sekä edusti Suomea ensimmäisen kerran kansainvälisellä Steinway Piano Festivaalilla Hampurissa. Anton saavutti Tampereen pianokilpailussa (2017) toisen palkinnon ja oli nuorin osanottaja välierässä sekä finaalissa.

Tarmo Peltokoski (s. 2000) opiskelee pianonsoittoa Helsingin konservatoriossa opettajanaan Antti Hotti. Vuosina 2008–2016 hän opiskeli Vaasan Kuula-opistossa Tuulikki Laitisen ja Kristiina Juntun johdolla. Tarmo on kuulunut valtakunnalliseen Nuorten Pianoakatemiaan sen perustamisesta (2013) alkaen.

Tarmo on palkittu useissa valtakunnallisissa pianokilpailuissa, muun muassa Tampereen pianokilpailussa 2017 (tunnustuspalkinto ja kaksi erikoispalkintoa) ja Leevi Madetoja -kilpailussa 2018 (I palkinto). Tarmo on esiintynyt muun muassa Radion sinfoniaorkesterin, Tampere Filharmonian, Oulu Sinfonian, Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin sekä Vaasan ja Kuopion kaupunginorkestereiden solistina. Lisäksi hän on esiintynyt useasti Korsholman ja Mäntän musiikkijuhlilla.

Orkesterinjohtoa Tarmo on opiskellut Jorma Panulan ohjauksessa vuodesta 2014.

Ossi Tanner (s. 1997) voitti Tampereen pianokilpailun 2017 ja Leevi Madetojan pianokilpailun 2015. Hän on esiintynyt solistina muun muassa Radion sinfoniaorkesterin, Sinfonia Lahden, Tampere Filharmonian, Oulu Sinfonian sekä Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin kanssa ja debytoi Tapiola Sinfoniettan solistina 2019. Tanner valittiin Sinfonia Lahden kauden 2017–2018 residenssitaiteilijaksi. Hän on tehnyt yhteistyötä kapellimestarien, kuten Atso Almilan, Hannu Linnun, Klaus Mäkelän ja Sakari Oramon kanssa.

Hänet on kutsuttu vuoden nuoreksi taiteilijaksi Mäntän ja Hauhon musiikkijuhlille sekä esiintymään muun muassa Naantalin musiikkijuhlille, Turun musiikkijuhlille, Kauniaisten musiikkijuhlille, Pianistit tunturissa -kiertueelle Lappiin, Kangasala-taloon, Kokkolan SyysKamariin, RSO:n Myöhäisillan kamarimusiikkiin sekä Tampereen Pianoseuran konserttisarjaan. Syksyllä 2015 Tanner valittiin yhdeksi Kuhmon Kamarimusiikin nuorista taiteilijoista. Vuonna 2017–2018 Tanner konsertoi muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Puolassa, Saksassa, Belgiassa ja Kroatiassa. Kamarimusiikkia Tanner on soittanut muun muassa RSO:n, Tapiola Sinfoniettan sekä Sinfonia Lahden muusikoiden kanssa. Pro Musica -säätiö valitsi Tannerin vuoden nuoreksi muusikoksi vuonna 2015.

Tanner opiskelee Sibelius-Akatemiassa professori Erik T. Tawaststjernan oppilaana. Lukuvuoden 2017–2018 Tanner opiskelee Pariisin konservatoriossa professori Michel Dalberton ja Claire-Marie Le Guayn johdolla. Häntä ovat opettaneet myös Junio Kimanen, Konstantin Bogino, Paavali Jumppanen, Thomas Hecht, Tuula Pulkki sekä Sirpa Heikkilä. Hänet valittiin Niklas Pokin perustamaan Nuorten pianoakatemiaan 2013. Tanner on osallistunut muun muassa seuraavien taiteilijoiden mestarikursseille: Leif Ove Andsnes, Boris Berman, Soile Isokoski, Matti Raekallio ja Henri Sigfridsson.

Aleksei Zaitsev (s. 1995) aloitti musiikkiopintonsa Keski-Karjalan musiikkiopistossa Tatjana Ylitalon opetuksessa ja jatkoi myöhemmin Irina Zahharenkovan oppilaana Kuopiossa. Vuodesta 2011 Aleksei on opiskellut Sibelius-Akatemiassa Hui-Ying Liu-Tawaststjernan johdolla. Lisäoppia Aleksei on saanut professori Erik T. Tawaststjernan, Akiko Ebin, Ralf Gothónin, Antti Siiralan ja Olli Mustosen mestarikursseilta.

Aleksei on osallistunut menestyksekkäästi useisiin kansallisiin sekä kansainvälisiin pianokilpailuihin: Kuopion pianokilpailu (2. sija, 2011), Jyväskylän Ilmari Hannikainen -pianokilpailu (semifinalisti 2014), New Yorkin 7. kansainvälinen pianokilpailu (finalisti 2014) ja Helmi Vesa -pianokilpailu (2015), jossa hänelle myönnettiin tunnustuspalkinto. Vuonna 2017 Aleksei valittiin edustamaan Suomea kansainvälisessä Maj Lind -pianokilpailussa.

Aleksei on esiintynyt niin orkesterin solistina, kamarimuusikkona kuin myös omin konsertein Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Belgiassa, Ranskassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa. Suomessa Zaitsev on esiintynyt muun muassa Lempäälä Soi -festivaalilla, Joutsenon Taidekesän mestarikursseilla sekä Mäntän Musiikkijuhlilla vuonna 2014. Aleksei on soittanut Joensuun kaupunginorkesterin solistina Arturo Alvaradon johdolla ja Maxim Vengerovin johtaman Musica Mundi -festivaaliorkesterin solistina Belgiassa.

 Näyttelyn taiteellinen suunnittelija Erkki Korhonen ja pianotaiteilijat Maria Hämäläinen, Anton Mejias ja Ossi Tanner.Nuoret pianotaiteilijat tulkitsevat avoimissa ovissa musiikkiesityksiä.