Rami Ulaska, vuoroesimies, turvallisuustoimisto, hallinto-osasto

Olen Rami Ulaska ja toimin vuoroesimiehenä turvallisuustoimistossa hallinto-osastolla. Vastuulleni kuuluu pankin järjestämien tilaisuuksien ja tapahtumien operatiiviset turvallisuusjärjestelyt. Tilaisuuksien luonteen, sijainnin ja riskiarvion perusteella järjestelen riittävän miehityksen ja varustuksen tilaisuuksiin toimintaohjeineen. Vastuuvuoroisena vuoroesimiehenä ollessani vastaan pankin päivittäisestä operatiivisesta turvallisuustoiminnasta Helsingissä ja Vantaalla. Työssäni saan työskennellä itsenäisesti ja vaikuttaa pankin operatiivisen turvallisuuden kehittämiseen. Saan tehdä töitä yli osastorajojen ammattitaitosten ja osaavien ihmisten kanssa. Toimin myös hallinto- ja tietohallinto-osastojen luottamusmiehenä.

Aloitin pankin palveluksessa 27 vuotta sitten, määräaikaisen sopimuksen turvin. Alkujännitystä lievensi se että, olin ehtinyt tehdä muutaman kesäsijaisuuden pääkonttorissa. Toimin alussa vanhemman turvallisuusvalvojan parina pääoven valvomossa ja kesät tuurailin päävalvomossa tehden kolmivuoroa. Kolmen vuoden kuluttua sain vakinaisen viran. Ennen nykyistä virkaani, ehdin työskennellä lähes kaikissa Helsingin ja Vantaan turvallisuuden toimipisteissä, joita on ollut seitsemän.

Pankki on tarjonnut minulle vuosien varrella monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan turvallisuudessa, mahdollisuuden kehittyä työssäni sekä oppia, osallistua ja opiskella työn ohella.

Pankki on asiantuntijaorganisaatio, jossa on hyvä tekemisen meininki. Henkilöstö tuntee toisensa ja vapaa-ajalle löytyy tekemistä pankin urheiluseuran jaosten järjestämissä tapahtumissa, joissa tapaa luontevasti niin uusia suomenpankkilaisia kuin ulkomaisia kollegoita rennoissa merkeissä, hyväntekeväisyyttä unohtamatta.