Siirry sisältöön

Vuosittain järjestettävä Talous tutuksi -koulutus tarjoaa vinkkejä sekä ajankohtaista ja syventävää tietoa talouden ja taloustaitojen opettamisen tueksi. Ilmoittautuminen syksyn 2022 koulutuspäiville on alkanut.

Syksyn Talous tutuksi -koulutus järjestetään kahden päivän mittaisena koulutuksena 8.-9.9.2022 Suomen Pankin rahamuseossa (Snellmaninkatu 2, Helsinki). Koulutukseen voi osallistua paikan päällä tai etäyhteydellä ja joko molempiin koulutuspäiviin tai vain toiseen.

Ohjelma sisältää talouden ajankohtaisluentoja ja case-puheenvuoroja. Ensimmäisen koulutuspäivän teemana 8.9. on Suomen talous. Toisen koulutuspäivän teemana 9.9. on Oma talous hallintaan – talousoppia nuorille. Sisältö on suunnattu erityisesti historian ja yhteiskuntaopin opettajille, matematiikan opettajille, kotitalous- ja luokanopettajille, rehtoreille, opoille ja opettajiksi opiskeleville.

Ilmoittautuminen koulutuspäiville on alkanut. Koulutuspäivät ovat maksuttomia ja osallistuminen ei vaadi aikaisempaa osallistumista tai taustatietoja.

Talous tutuksi -koulutusten järjestäjinä ovat Suomen Pankki, Finanssiala, Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto HYOL, Opetushallitus, Pörssisäätiö sekä Talous ja nuoret TAT.

Lisätietoa tilaisuudesta ja ilmoittautumisesta löytyy Suomen Pankin verkkosivuilta:

https://www.suomenpankki.fi/fi/opi-taloudesta/talous-tutuksi--koulutus/

Haluatko saada jatkossa lisätietoa koulutuspäivien ohjelmasta ja toteutuksesta? Tilaa Taloustietoa opettajille -uutiskirje sähköpostiisi tästä. Lähetämme opettajille suunnatun uutiskirjeen noin 4 kertaa vuodessa.

Lisätietoja antaa Suomen Pankin viestintäasiantuntija Katri Heikkinen: katri.heikkinen@bof.fi

Suomen Pankki ja rahamuseo edistävät aktiivisesti talousosaamista. Rahamuseon tehtävänä on edistää kansalaisten tietämystä taloudesta, Suomen Pankista ja eurojärjestelmästä jakamalla ymmärrettävää tietoa.