Tiedotusvälineille

Johtokunnan varapuheenjohtaja Marja Nykänen esittelee Suomen Pankin tuoreen arvion rahoitusjärjestelmän vakaudesta tiistaina 5.5.2020 klo 11.00. Tilaisuus järjestetään verkkolähetyksenä.

Miten pankit, yritykset ja kotitaloudet pärjäävät taloudellisesti koronapandemian aikana? Mitkä ovat koronapandemiasta tulevat riskit rahoitusjärjestelmän vakaudelle? Mm. näitä kysymyksiä käsitellään vakausarviossa, joka julkaistaan osoitteessa eurojatalous.fi. Samassa yhteydessä julkaistaan myös artikkeleita pankkien yritysluototuksen tilanteesta Suomessa sekä koronapandemian vaikutuksista Pohjoismaiden asuntomarkkinoille.

Lehdistötilaisuus järjestetään verkkolähetyksenä ja sitä on mahdollista seurata tästä linkistä: https://www.mediaserver.fi/live/bof (Huom. Avaa linkki jollain muulla kuin Internet Explorer -selaimella). 

Median edustajat voivat esittää kysymyksiä verkkolähetyksessä chat-toiminnolla tai tekstiviestillä numeroon 050 352 7802 (ryhmäpäällikkö Satu Hietanen). Kysymyksen yhteydessä on oltava lähettäjän nimi ja tiedotusväline, jota lähettäjä edustaa.

Television kuvausryhmiä lukuun ottamatta tilaisuuteen ei ole mahdollista saapua paikalle koronavirustilanteen vuoksi. TV-kuvaustarpeista pyydämme olemaan etukäteen yhteydessä viestintäasiantuntija Richard Branderiin, richard.brander@bof.fi, puh. 09 183 2206.

Huom.! Median edustaja, mikäli toivot saavasi materiaalia etukäteen embargolla, ole yhteyksissä Suomen Pankin viestintään (info@bof.fi).

Julkaisemme lehdistötilaisuudesta kuvia median käyttöön Suomen Pankin Flickr-tilillä.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Jenni Hellström, puh. 09 183 2632