Siirry sisältöön

Osastopäällikkönä toimii Veli-Matti Lumiala.

Sähköpostia voi lähettää muodossa etunimi.sukunimi@bof.fi.

Osastoon kuuluvat seuraavat toimistot:

Hallintopalvelutoimisto

Hallintopalvelutoimiston tehtäviä ovat hankinnat, liikematkustamisen koordinointi sekä osto-, myynti- ja matkalaskujen käsittely. Toimiston tehtäviä ovat myös kuljetus- ja virastopalvelut, ravintola-, siivous- ja toimistopalvelut sekä ympäristövaikutusten seuranta ja raportointi.

Hallintopalvelutoimiston päällikkönä toimii Hannu Vesalainen.

Henkilöstö- ja talousohjaustoimisto

Henkilöstö- ja talousohjaustoimisto tuottaa henkilöstöpalvelut, tukee esimiehiä henkilöstöjohtamisessa ja huolehtii henkilöstön työhyvinvoinnista ja mahdollisuuksista kehittyä ammatillisesti. Toimisto vastaa budjettiohjauksesta ja kustannusseurannasta.

Henkilöstö- ja talousohjaustoimiston päällikkönä toimii Antti Vuorinen.

RISkienvalvonnan ja ulkoisen laskennan toimisto

Riskienvalvonnan ja ulkoisen laskennan toimiston tehtäviin kuuluvat rahoitusvarallisuuden ja rahapolitiikan toteutuksen riskienvalvonta sekä sijoitustoiminnan middle office -prosessit. Toimisto vastaa lisäksi Suomen Pankin ulkoisesta laskennasta ja tilinpäätösraportoinnista sekä arvioi Suomen Pankin taseen kokonaisriskejä.

Riskienvalvonnan ja ulkoisen laskennan toimiston päällikkönä toimii Antti Nurminen.

Kiinteistötoimisto

Kiinteistötoimisto vastaa pankin kiinteistöomaisuuden hallinnasta ja hoidosta. Kiinteistötoimisto ylläpitää ja kehittää kiinteistöjen tekniikkaa.

Kiinteistötoimiston päällikkö on Paavo Perttu.

Turvallisuustoimisto

Turvallisuustoimisto vastaa rahahuollon, Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan toimintojen turvallisuudesta Toimiston tehtäviin sisältyvät fyysinen turvallisuus, henkilöturvallisuus, jatkuvuus- ja valmiusjärjestelyt sekä pankin arvokuljetukset.

Turvallisuustoimiston päällikkö on Tero Reponen.

KielipalveluRYHMÄ

Kielipalveluryhmä tuottaa pankin, Finanssivalvonnan ja osin EKP:n käännös- ja kielentarkistuspalveluita.

Kielipalveluryhmän päällikkönä toimii Eija Puttonen.