Siirry sisältöön

Osastopäällikkönä toimii Veli-Matti Lumiala.

Sähköpostia voi lähettää muodossa etunimi.sukunimi@bof.fi.

Osastoon kuuluvat seuraavat toimistot ja yksiköt:

Hallintopalvelutoimisto

Hallintopalvelutoimiston tehtäviä ovat hankinnat, liikematkustamisen koordinointi sekä osto-, myynti- ja matkalaskujen käsittely. Toimiston tehtäviä ovat myös kuljetus- ja virastopalvelut, ravintola-, siivous- ja toimistopalvelut sekä ympäristövaikutusten seuranta ja raportointi.

Hallintopalvelutoimiston päällikkönä toimii Hannu Vesalainen.

Henkilöstö- ja talousohjaustoimisto

Henkilöstö- ja talousohjaustoimisto tuottaa henkilöstöpalvelut, tukee esimiehiä henkilöstöjohtamisessa ja huolehtii henkilöstön työhyvinvoinnista ja mahdollisuuksista kehittyä ammatillisesti. Toimisto vastaa budjettiohjauksesta ja kustannusseurannasta.

Henkilöstö- ja talousohjaustoimiston päällikkönä toimii Antti Vuorinen.

IT-yksikkö

IT-yksikkö tuottaa Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan tietotekniikkapalvelut. IT-yksikkö varmistaa, että informaatioteknologian hyödyntämisessä noudatetaan kansallisen keskuspankin ja eurojärjestelmän toiminnan edellyttämiä laatu- ja turvallisuusvaatimuksia.

IT-yksikön päällikkönä toimii Petteri Vuolasto.

IT-infratoimisto

IT-infratoimisto tuottaa laadukkaat ja nykyaikaiset konesali- ja tietoliikennepalvelut. Toimisto huolehtii turvallisuuden ja kiinteistön järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta yhteistyössä turvallisuus- ja kiinteistöyksikön kanssa.

IT-infratoimiston päällikkönä toimii Sami Kirjonen.

IT-järjestelmätoimisto

IT-järjestelmätoimisto vastaa sovelluskehityksestä ja tuottaa laadukkaita ja tehokkaita järjestelmiä sekä antaa järjestelmätukea IT-palveluiden tuottamiseksi.

IT-järjestelmätoimiston päällikkönä toimii Kirsti Ikonen.

IT-palveluhallintatoimisto

IT-palveluhallintatoimisto hallinnoi ja kehittää käyttäjien tarvitsemia peruspalveluita (liikkuvan työn laitteet, työasemat, oheislaitteet, työasemaohjelmistot ja järjestelmien käyttöliittymät) sekä näiden tukeen ja toimitukseen liittyviä prosesseja.

IT-palveluhallintatoimiston päällikkönä toimii Miika Syrjänen.

KielipalveluRYHMÄ

Kielipalveluryhmä tuottaa pankin, Finanssivalvonnan ja osin EKP:n käännös- ja kielentarkistuspalveluita.

Kielipalveluryhmän päällikkönä toimii Eija Puttonen.

Riskienvalvonnan ja ulkoisen laskennan toimisto

Riskienvalvonnan ja ulkoisen laskennan toimiston tehtäviin kuuluu hallita ja valvoa Suomen Pankin rahoitusvarallisuuden sijoitustoiminnan markkina-, luotto- ja likvidiysriskejä, ylläpitää sijoitustoiminnan vertailuindeksejä ja laskea sijoitustoiminnan tuotot. Toimisto vastaa Suomen Pankin ulkoisesta laskennasta ja tilinpäätösraportoinnista. Lisäksi toimisto raportoi Suomen Pankin taseeseen kohdistuvista rahoitusriskeistä sekä arvioi rahoitusvarallisuuden ja rahapolitiikan operaatioiden taseriskejä.

Riskienvalvonnan ja ulkoisen laskennan toimiston päällikkönä toimii Antti Nurminen.