Siirry sisältöön

Käytännön korkeakoulusta talousvaikuttajaksi!

Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan Young Professionals -ohjelmaa käynnistyy syksyllä 2018.

Haemme ohjelmaan yhdeksää digitalisaatiosta, finanssimarkkinoista ja rahoituksesta kiinnostunutta tulevaa huippuammattilaista.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä ainutlaatuisissa ja vastuullisissa keskuspankin ja valvojan ydintehtävissä. Ohjelma tarjoaa sinulle hienon alun urallesi. Meillä sinua mentoroivat kokeneet finanssialan ammattilaiset.

Ohjelma käynnistyy 1.9.2018 ja päättyy 29.2.2020. Ohjelman aikana kierrät kuuden kuukauden jaksoissa eri osastoilla ja tutustut niiden tehtäväkenttään käytännön työn kautta. Lisäksi saat mahdollisuuden luoda tärkeitä verkostoja ja pääset tutustumaan eurooppalaiseen yhteistyöhön.

Palkkaamme sinut puolentoista vuoden mittaiseen työsuhteeseen ja tarjoamme ohjelmaan osallistuville 3 400 euron kuukausipalkan.

Haku on avoinna 9.5.–3.6. Valintapäätökset teemme kesäkuun aikana.

Hakuilmoitukset ja tarkemmat tehtäväkohtaiset osaamisvaatimukset löydät rekrytointisivuiltamme.

Voit etsiä avoimia tehtäviä Laurasta ilman rekisteröitymistä, mutta hakemuksen lähettäminen edellyttää rekisteröitymisen. Kaikki työpaikkahakemukset lähetetään Lauran kautta. Rekrytointien yhteyshenkilöt löydät hakuilmoituksista. Valitettavasti Suomen Pankkiin ei ole mahdollista jättää avointa hakemusta.

Osana rekrytointiprosessia voidaan käyttää soveltuvuusarviointia. Soveltuvuusarvioinnit laatii yhteistyökumppanimme, joka käyttää luotettavia ja hyvän henkilöarvioinnin mukaisia menetelmiä. Kaikki soveltuvuusarvioinnin suorittaneet saavat palautteen arvoinnista.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo.

Suomen Pankin avoimet työpaikat

Ei näytettäviä kohteita.

Finanssivalvonnan avoimet työpaikat

Ei näytettäviä kohteita.