• Lisää kalenteriin
    Suomen Pankin auditorio, Rauhankatu 19

Tiedotusvälineille

Tervetuloa seuraamaan maailman ja Suomen talouden tilannekuvaa käsittelevää pääjohtaja Olli Rehnin lehdistötilaisuuden verkkolähetystä perjantaina 20.3. klo 11 tästä linkistä: https://www.mediaserver.fi/live/bof (Avaa linkki jollain muulla selaimella kuin Internet Explorer -selaimella). 

Aiemmasta kutsusta poiketen tilaisuuteen ei television kuvausryhmiä lukuun ottamatta ole mahdollista saapua paikalle koronavirustilanteen vuoksi. TV-kuvaustarpeista pyydämme olemaan etukäteen yhteydessä viestintäasiantuntija Richard Branderiin, richard.brander@bof.fi, puh. 09 183 2206.

Tilaisuudessa Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn käy läpi koronapandemian vaikutuksia Suomen ja maailmantaloudelle. Viestintäpäällikkö Jenni Hellström esittelee samassa yhteydessä julkaistavaa Suomen Pankin vuoden 2019 vuosikertomusta. Vuosikertomuksen yhteydessä julkistetaan myös Suomen Pankin vuoden 2019 tilinpäätös ja päätös voitonjaosta valtiolle.

Median edustajien on mahdollista esittää kysymyksiä verkkolähetyksen kautta chat-toiminnolla tai tekstiviestillä numeroon 050 352 7802 (ryhmäpäällikkö Satu Hietanen). Kysymyksen yhteydessä on oltava lähettäjän nimi ja tiedotusväline, jota lähettäjä edustaa.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Jenni Hellström, puh. 09 183 2632