• Lisää kalenteriin
    Suomen Pankin auditorio sekä verkkolähetys

Tiedotusvälineille

Koronapandemian aiheuttama talouskriisi kärjistyi keväällä 2020. Maailmantalouden odotetaan supistuvan tänä vuonna voimakkaasti ja vaikutus on samanaikainen ja äkillinen lähes kaikissa maissa. Miten EKP on vastannut talouskriisiin? Miten vahvaa elpymistä voidaan odottaa euroalueella lähivuosina? Entä mitä voidaan sanoa jo tässä vaiheessa kriisin pidemmän aikavälin vaikutuksista?

Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn ja toimistopäällikkö Hanna Freystätter käyvät läpi mm. näitä kysymyksiä tiedotustilaisuudessa torstaina 17.9.2020 klo 11.00. Samassa yhteydessä julkaistaan kansainvälisen talouden näkymiä ja euroalueen rahapolitiikkaa käsittelevä Euro & talous -julkaisu.

Median edustajat voivat seurata tilaisuutta Suomen Pankin auditoriossa (Rauhankatu 19) tai verkkolähetyksenä tästä linkistä: https://www.mediaserver.fi/live/bof (Huom. Avaa linkki jollain muulla kuin Internet Explorer -selaimella). Paikalle tulon lisäksi median edustajat voivat esittää kysymyksiä myös verkkolähetyksen chat-toiminnon kautta.

Pyydämme Suomen Pankin auditorioon saapuvia toimittajia ja TV-kuvaajia ystävällisesti ilmoittautumaan ennakkoon viimeistään keskiviikkona 16.9.2020 klo 14.00 osoitteessa https://www.lyyti.in/suomenpankintiedotustilaisuus_6571. Koronatilanteen vuoksi tilaisuuteen voi osallistua enintään 20 henkilöä ja toimitusten ei ole mahdollista lähettää paikalle omia valokuvaajiaan. Julkaisemme tilaisuudesta kuvia median käyttöön Suomen Pankin Flickr-tilillä. Kuvallinen lehdistökortti tai vastaava sekä henkilöllisyystodistus on esitettävä pyydettäessä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä auditoriossa.

Tilaisuuden materiaalit lähetetään embargolla tilaisuuteen ilmoittautuneille. Vaikka et saapuisi paikan päälle, voit silti ilmoittautua embargojakeluun osoitteessa https://www.lyyti.in/suomenpankintiedotustilaisuus_6571.

Tiedotustilaisuutta voi seurata myös Suomen Pankin Youtube-kanavan kautta.

Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Jenni Hellström, puh. 09 183 2632.

Tervetuloa!