Tiedotusvälineille

Millaista talouskasvua ja inflaatiota Suomen Pankki ennustaa lähivuosille? Ovatko julkisen talouden sopeutustoimet riittäviä? Entä miten kotitalouksien ostovoima kehittyy?

Tervetuloa seuraamaan Suomen talouden näkymiä käsittelevää lehdistötilaisuutta tiistaina 19.12.2023 klo 11.00.

Suomen Pankin johtokunnan varapuheenjohtaja Marja Nykänen käy läpi Suomen talouden pitkän aikavälin haasteita ja uudistustarpeita sekä euroalueen rahapolitiikkaa. Ennustepäällikkö Meri Obstbaum esittelee Suomen talousennusteen vuosille 2023–2026. Lisäksi tilaisuudessa esitellään Suomen Pankin vuosittainen arvio julkisen talouden tilanteesta.

Seuraa tiedotustilaisuutta Youtubessa

Pyydämme tilaisuuteen osallistuvia median edustajia ystävällisesti ilmoittautumaan ennakkoon tiedotustilaisuuteen sekä embargolistalle. Lehdistötilaisuus lähetetään myös suorana verkkolähetyksenä. Ilmoittautuneille toimittajille lähetetään verkkolähetyksen linkki. Median edustajien on mahdollista esittää kysymyksiä verkkolähetyksen chat-toiminnon kautta. Kysymyksen yhteydessä on oltava nimi ja tiedotusväline, jota toimittaja edustaa.

Lisätietoja:

Tilaisuus pidetään Euro & talous -verkkojulkaisun ilmestymisen yhteydessä ja se on tarkoitettu tiedotusvälineiden edustajille. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Lehdistökortti tai vastaava sekä kuvallinen henkilöllisyystodistus on esitettävä pyydettäessä.