Tiedotusvälineille

Nouseeko Suomen talous taantumasta ja mitkä ovat inflaationäkymät? Kuinka tärkeää on, että kotitalouksien ja yritysten luottamus talouskasvuun vahvistuu? Mikä on rahapolitiikan merkitys?

Tervetuloa seuraamaan Suomen talouden ennustetta käsittelevää lehdistötilaisuutta tiistaina 11.6.2024 klo 11.00.

Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn käy läpi Suomen talouden pitkän aikavälin haasteita ja Euroopan keskuspankin tuoreita rahapoliittisia päätöksiä. Vt. ennustepäällikkö Juuso Vanhala esittelee Suomen talousennusteen vuosille 2024–2026.

Pyydämme tilaisuuteen osallistuvia median edustajia ystävällisesti ilmoittautumaan tiedotustilaisuuteen sekä embargolistalle viimeistään maanantaina 10.6.2023 klo 12 tämän linkin kautta:

Ilmoittaudu tilaisuuteen

Ilmoittautumisen yhteydessä voi esittää mahdolliset TV- ja radiohaastattelupyynnöt.

Tilaisuus järjestetään Suomen Pankin auditoriossa osoitteessa Rauhankatu 19, Helsinki. Osallistujien on pyydettäessä esitettävä lehdistökorttinsa ja kuvallinen henkilötodistus.

Lehdistötilaisuus lähetetään myös suorana verkkolähetyksenä. Ilmoittautuneille toimittajille lähetetään tilaisuuden linkki. Median edustajien on mahdollista esittää kysymyksiä verkkolähetyksen chat-toiminnon kautta. Kysymyksen yhteydessä pyydämme kertomaan nimen ja median, jota toimittaja edustaa.

Talousennuste julkaistaan verkkosivuillamme www.eurojatalous.fi.

Lisätietoja antaa Suomen Pankin viestintä, media@bof.fi tai 09 183 2101.