Tiedotusvälineille

Euroopassa ja Yhdysvalloissa talous kasvaa tasaisesti, mutta inflaatiokehitys on ollut viime aikoina vaimeaa. Talouden perustekijät ovat muutoksessa, mutta mitä haasteita tämä aiheuttaa keskuspankeille? Entä miten vahvalla pohjalla maailmantalouden kasvu on ja mistä tulevat suurimmat riskit heikommalle kasvulle pidemmällä aikavälillä?

Tervetuloa ajankohtaista kansainvälistä taloudellista tilannetta ja rahapolitiikkaa käsittelevään lehdistötilaisuuteen

torstaina 28.9.2017 klo 11.00
Suomen Pankin auditorioon (Rauhankatu 19).

Tilaisuudessa julkistetaan uusi Euro & talous -verkkojulkaisu. Pääjohtaja Erkki Liikanen käy läpi kansainvälisen talouden suuria kysymyksiä ja euroalueen rahapolitiikan tilannetta. Toimistopäällikkö Hanna Freystätter esittelee uuden Suomen Pankin kansainvälisen talouden ennusteen vuosille 2017–2019.

Tiedon uusista Euro & talous -artikkeleista saa tilaamalla kerran kuukaudessa jaettavan uutiskirjeen osoitteessa www.eurojatalous.fi

Pyydämme tilaisuuteen osallistuvia toimittajia ystävällisesti ilmoittautumaan Suomen Pankin viestintään viimeistään tiistaina 26.9.2017 klo 16.00 osoitteeseen www.lyyti.in/eurojatalous_4_2017 tai Suomen Pankin viestintään puh. 09 183 2908.

Tilaisuus on tarkoitettu tiedotusvälineiden edustajille. Lehdistökortti tai vastaava sekä kuvallinen henkilöllisyystodistus on esitettävä pyydettäessä.

Tervetuloa!