Blogit BLOGIT

Suomen Pankki julkaisee blogeja ajankohtaisista talousaiheista. Kirjoittajina toimivat Suomen Pankin asiantuntijat. Uusia kirjoituksia julkaistaan lähes viikoittain. Blogeissa esitetyt näkemykset ovat kirjoittajan omia eivätkä välttämättä edusta Suomen Pankin virallista kantaa.

Twitter TWITTER

Twitter-tilin kautta välitetään päivittäin tietoa Suomen Pankin ajankohtaisista uutisista, julkaisuista, tilastoista ja tapahtumista. Lisäksi siellä voidaan välittää tietoa pankin työntekijöiden antamista haastatteluista sekä muiden käyttäjien päivityksistä, jotka liittyvät Suomen Pankin toimialaan. Säännöllisesti julkaistavaa aineistoa ovat tuoreet euriborkorot ja valuuttakurssit. Tieto kaikista EKP:n neuvoston tekemistä rahapolitiikan päätöksistä twiitataan. Tilillä välitetään myös edelleen eurojärjestelmän yhteistyöhön liittyviä Euroopan keskuspankin päivityksiä. Myös Suomen Pankin asiantuntijat käyvät keskustelua Twitterissä.

LinkedIn LINKEDIN

LinkedInin kautta välitetään Suomen Pankin työnantajakuvaa ja rekrytointi-ilmoituksia sekä artikkeleita ja blogeja Suomen Pankin käsittelemistä teemoista. Suomenpankkilaiset käyttävät lisäksi omia LinkedIn-profiilejaan julkisina ansioluetteloina. Pankin LinkedIn-tiliä päivittävät henkilöstö- ja talousohjaustoimiston rekrytoijat sekä viestintä.

SlideShare SLIDESHARE

Suomen Pankin SlideShare-tilin kautta jaetaan pankkilaisten ajankohtaisia PowerPoint-esityksiä.

YouTube YOUTUBE

Suomen Pankin YouTube-kanavalla julkaistaan videoita pankin ja eurojärjestelmän toiminnasta sekä tallenteita tilaisuuksista. Videoita käytetään erilaisissa kampanjoissa, kuten otettaessa käyttöön uusia euroseteleitä.

Flickr FLICKR

Flickr-tilin kautta Suomen Pankki jakaa valokuvia median ja suuren yleisön käyttöön.

FacebookFACEBOOK

Suomen Pankin Facebook-tilillä kerrotaan Suomen Pankin toimintaan liittyvistä talousaiheista ja muista ajankohtaisista asioista.

Rahamuseolla ja pankin kirjastolla on omat Facebook-tilinsä. Rahamuseon Facebook-sivun kautta viestitään viikoittain museon näyttelyistä ja tapahtumista. Suomen Pankin kirjaston Facebook-sivulla viestitään kirjaston kokoelmista ja aukioloajoista.

INSTAGRAM

Instagramissa voi seurata sekä Suomen Pankkia että Rahamuseota.