X (ENT. TWITTER)

X:ssä otetaan kantaa ja keskustellaan ajankohtaisista asioista. Viestimme siellä aktiivisesti itse ja jaamme matalalla kynnyksellä asiantuntijoidemme viestejä. Koemme tärkeäksi panostaa ajankohtaisuuteen ja ymmärrettävään viestintään. Myös Suomen Pankin asiantuntijat käyvät keskustelua X:ssä.

LinkedIn LINKEDIN

LinkedInissä tavoitteenamme on vahvistaa mielikuvaa Suomen Pankista yhteiskunnallisesti merkityksellisenä, kansainvälisenä sekä vakaana ja vastuullisena työnantajana.

LinkedInissä annamme asiantuntijoillemme kasvot ja tuemme heidän työtään myös oman asiantuntijuuden rakentamisessa.

YouTube YOUTUBE

YouTube toimii videoiden ja tapahtumalähetysten kotipesänä. Tarjoamme kanavalla ajankohtaisia ja helposti ymmärrettäviä videosisältöjä, livetapahtumia ja tapahtumataltiointeja niin, että sisällöt ovat kaikkien saatavilla ajasta tai paikasta riippumatta.

FacebookFACEBOOK

Facebookin kautta tavoittelemme suurta yleisöä tuottamalla helposti ymmärrettävää ja ajankohtaista tietoa sekä tukea kansalaisten talousosaamiseen.

Facebookissa näkyvät erityisesti tapahtumamme.

instagram logo INSTAGRAM

Instagramissa keskeisintä on tuottaa visuaalisesti helposti ymmärrettävää sisältöä. Teemme näkyväksi olemassaoloamme kertomalla arjestamme sekä antamalla työntekijöillemme kasvot. Rahamuseon Instagramissa tarjoamme tietoa ”kulissien takaa”. Äänensävy Instagramissa on rento.


Jaamme ajankohtaisia PowerPoint-esityksiä SlideShare-palvelussa sekä valokuvia median ja yleisön käyttöön Flickr-palvelussa.