Kesätyöpaikat ja opiskelijatSuomen Pankissa työskentelee vuosittain n. 40 kesätyöntekijää​

Suomen Pankki on menestynyt työnantajakuvatutkimuksissa. Keväällä 2021 sijoituimme 10. sijalle Universumin opiskelijatutkimuksessa ja syksyllä 2020 ammattilaisille suunnatussa Universumin tutkimuksessa 24. sijalle. Keskuspankki on julkisen sektorin houkuttelevimpia työnantajia, ja tuloksemme on myös keskuspankkien kärkijoukkoa.

Vuoden 2020 kesätyöntekijöille tehdyssä kyselyssä pankki sai yleisarvosanan 3,7 (asteikolla 1-4). Erityisen tyytyväisiä kesätyöntekijät olivat haastaviin ja vastuullisiin työtehtäviin sekä työilmapiiriin. Tutustu kesätyöntekijöiden arkeen kesätyöblogissa.

Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan kesätyöntekijät arvostavat yhteishenkeä, jota he ylläpitävät mm. järjestämällä vapaa-ajan toimintaa ns. lajiringin erilaisissa tapahtumissa. Lajirinki on kerho, jonka tarkoituksena on innostaa liikkumiseen, harrastamiseen ja uusien lajien kokeilemiseen. Ringissä nuoret pankkilaiset pääsevät tutustumaan eri osastoilla työskenteleviin kollegoihinsa ja verkostoitumaan sekä työ- että vapaa-ajalla. Lajirinki antaa mahdollisuuden katsella keskuspankkia laajemmassa perspektiivissä niin henkilökohtaisesti kuin oman työurankin kannalta.