Suomen Pankki ja Finanssivalvonta tarjoavat korkeatasoisen Young Professionals -ohjelman vastavalmistuneille korkeakouluopiskelijoille tai jo muutaman vuoden työelämässä olleille digitalisaatiosta, finanssimarkkinoista ja juridiikasta kiinnostuneille tulevaisuuden huippuammattilaisille. Ohjelman aikana osallistujat kiertävät kuuden kuukauden jaksoissa kolmessa eri tehtävässä ja tutustuvat niiden tehtäväkenttään käytännön työn kautta. Osallistujat työskentelevät asiantuntijoidemme kanssa ja saavat mahdollisuuden luoda tärkeitä verkostoja. 

Haimme 1.9.2021 käynnistyvään Young Professionals -ohjelmaan yhdeksää tulevaa huippuammattilaista seuraaville tehtäväalueille:

  • ekonomistit ja muut talousosaajat
  • datatieteen ja digitalisaation osaajat
  • juridiikan osaajat

Hakuaika oli 26.4.–16.5.2021. Saimme runsaasti hyviä hakemuksia ja valintaprosessi on meneillään. Kiitos kaikille hakijoille!

Käytännön korkeakoulusta talousvaikuttajaksi

Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan Young Professionals -ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä finanssialan huippuammattilaiseksi, työskennellä eurojärjestelmän ytimessä sekä perehtyä keskuspankin ja rahoitus- ja vakuutusvalvontaviranomaisen ydintoimintoihin. Ohjelmassa tutustutaan myös Euroopan keskuspankkijärjestelmän toimintaan ja eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Young Professionals -ohjelmassa osallistujat kiertävät puolentoista vuoden aikana eri osastoilla ja toimistoissa Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan välillä. Edellinen ohjelma järjestettiin vuosina 2018-2020 ja ohjelmaan voit tutustua oheiselta sivulta löytyvän materiaalin avulla.

Hae Young Professionals -ohjelmaan 26.4.–16.5.2021