Suomen Pankin päärakennus sijaitsee Helsingin keskustassa tuomiokirkon kupeessa Snellmaninaukiolla. Toinen pankin toimistorakennus on osoitteessa Rauhankatu 19, jossa on myös pankin auditorio.

Molempiin pankin rakennuksiin on helppo tulla kävellen tai vaikka raitiovaunulla. Lähin metroasema on Helsingin yliopisto.

Koska museon tai pankin lähellä on pysäköintipaikkoja vain rajoitetusti, kannattaa käyttää julkisia liikennevälineitä. Senaatintorilla on muutamia pysäköintiruutuja. Sinne voi pysäköidä myös linja-auton.

Suomen Pankilla on säännöllisesti tapahtumia, joissa on avoimet ovet yleisölle. Erillisiä esittelykierroksia työtiloihin ei kuitenkaan järjestetä.

Suomen Pankin päärakennus, Snellmaninaukio, Helsinki:

Rauhankatu 19, Helsinki:

Seminaarit ja kokoukset

Pankissa järjestetään lukuisia kutsuvierasseminaareja ja -konferensseja. Tilaisuudet pidetään tavallisesti auditoriossa osoitteessa Rauhankatu 19.

Esitysten pitäjien on hyvä huomioida, että pankin tietoteknisessä ympäristössä ei saa käyttää muistitikkuja. Siksi esitykset on hyvä lähettää pankkiin etukäteen sähköpostilla. Sovi esitysten toimitustavasta hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Pankin ulkopuoliset kannettavat on mahdollista liittää esitysprojektoriin. Tiloissa on käytettävissä langaton verkko.

Kokouksiin osallistujien tulee ilmoittautua Snellmaninaukiolla sijaitsevan pankin päärakennuksen aulassa vastaanottoon ja täyttää vierailijailmoitus, ellei toisin ole sovittu. Lisätietoja voi kysyä pankin viestinnästä, puh. 09 183 2626 , tai sähköpostitse osoitteesta info(at)bof.fi.