Syksyn Talous tutuksi -koulutus järjestetään hybridinä Suomen Pankin rahamuseossa 8.-9.9.2022. Opettajille, rehtoreille, opoille ja opettajaopiskelijoille suunnatut koulutustilaisuudet ovat maksuttomia ja soveltuvat kaikille kouluasteille.

Ensimmäisen koulutuspäivän teemana on Suomen talous. Aamupäivän ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja. Iltapäivän ohjelma koostuu 15 minuutin tietoiskuista, joiden yhteydessä osallistujat voivat esittää kysymyksiä. 

Toisen koulutuspäivän teemana on Oma talous hallintaan – talousoppia nuorille. Aamupäivän ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja. Iltapäivän ohjelmassa on Case-puheenvuoroja, joissa esitellään konkreettisia esimerkkejä koulujen talousopetuksesta. Case-puheenvuorojen aiheita käsitellään paikan päällä myös yhdessä keskustellen. 

Koulutuksia on mahdollista seurata paikan päällä tai verkon kautta. Ohjelmaan on varattu runsaasti aikaa yhteiselle keskustelulle ja verkostoitumiselle paikan päällä kollegoiden kesken. Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 31.8.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä »

Tilaisuuden tallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen Talous tutuksi -koulutuksen sivulla.

Koulutusten järjestäjinä ovat Finanssiala, Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto HYOL, Opetushallitus, Pörssisäätiö, Talous ja nuoret TAT sekä Suomen Pankki.

Tapahtuman tiedot Suomen Pankin verkkosivuilla »

Lisätietoja:

  • Lisätiedot koulutuksen sisällöstä: talousosaamisen neuvonantaja Anu Raijas, raijas@bof.fi, puh. 09 183 2625
  • Lisätiedot koulutuksen järjestelyistä: viestintäassistentti Tuija Puomila, puomila@bof.fi, puh. 09 183 2680