Nicolas Boyer

(c) Nicolas Boyer

Lourdes 2004 (Ranska)
Näistä kojuista voi ostaa rukouksia messuissa luettavaksi. Periaate on yksinkertainen: voi kirjoittaa 5–6 riviä, jotka haluaa luettavaksi omasta puolestaan tai sellaisten läheisten puolesta, jotka eivät ole päässeet Lourdesiin.


Thierry Boisson

(c) Thierry Boisson

Cash Point
Galwayn ravirata, Irlanti


Michel Mahe

(c) Michel Mahe

Pysähdys Madioranossa
Pysähdys Madioranossa, upea junamatka, Kaakkois-Madagaskar
Naiset ja lapset myyvät reitin 17 asemalla ja pysähdyksillä radan varren kylissä värikkäitä hedelmiä, munkkeja ja lettuja. Niistä saa eväisiin täydennystä muutamalla ariarylla (paikallinen raha).


Stéphane Boitel

(c) Stéphane Boitel

Money
Guatemalan Chichicastenangon torilla käydään tomaattikauppaa. Tori on syrjässä turistikohteista, ja paikalliset tulevat sinne ruokaostoksille. Heidän värikkäitä asujaan voisi katsella tuntikausia.


Cédric Roux

(c) Cédric Roux

The Gambler
Tämä mies on Caesar Palacen kasinossa niin syventynyt peliautomaattiinsa, ettei edes huomaa minua.


Lucie Hoffmann

(c) Lucie Hoffmann

Nautitaan työn hedelmistä!
Tämä kaunistelematon kuva on otettu työpaikallani. Työtoverini kädessä näkyvät kaikki työn merkit, elämän kovuus ja kaikki ne ponnistelut, mitkä perheen elättäminen on häneltä vaatinut.


Emmanuel Blivet

(c) Emmanuel Blivet

Kahden lähdön välissä
Auteuilin ravirata
Tämä vanha herra kiirehtii Vincennesin raviradan hallissa hakemaan kahden lähdön välissä viimeisiä rahojaan, jotta voisi lyödä vetoa lopullisen voiton tuovasta hevosesta.


Gérard Gastaldy Andria

(c) Gérard Gastaldy Andria

Nimetön


Valentino Belloni

(c) Valentino Belloni

Yksinäinen pankkiautomaatti
Tämä kuva on otettu Bordeaux’n keskustassa. Kuvitelkaa taaksenne elämää ja liikettä kuhiseva kaupunki ja eteenne pankki...


Gérard Gastaldy Andria

(c) Gérard Gastaldy Andria

Nimetön


Stéphane de Rouville

(c) Stéphane de Rouville

Pelon palkka
Bangladeshissa bambut kuljetetaan hakkuualueilta kaupunkien toreille myytäväksi valtavina lauttoina, joita urheat nuorukaiset ohjaavat käsi- ja jalkavoimin. Valtavan, 26 000 bambusta koostuvan lautan matka pitkin Meghnajokea on kestänyt kolme viikkoa. Joukon johtaja Tojomul suuntaa yhden bambun luo, raottaa viidakkoveitsellään huomaamatonta viiltoa ja vetää kolosta esiin viiden kuljettajan palkat sisältävät pienet muovipussit. Se on erinomainen piilopaikka rahojen suojelemiseksi alueella erittäin aktiivisesti toimivilta aseistetuilta dacoit-rikollisryhmiltä.


Pierre Castronovo

(c) Pierre Castronovo

Goa Lawahin Pedenda, ylipappi
Tämä kuva on otettu Balilla Goa Lawahin temppelissä. Minulla oli onni tavata alueella käymässä ollut korkea-arvoinen pappi. Ensin arastelin häntä ympäröivää salaperäisyyttä, sitten hänen korunsa lumosivat minut.


Thierry Boisson

(c) Thierry Boisson

Vedonvälittäjä
Gowranin ravirata, Irlanti


Jean-Christophe Laurent

(c) Jean-Christophe Laurent

Puhdasta rahaa