Toteutuneet johtokunnan sidosryhmä- ja edustuskulut vuosina 2018–2023, euroa

2018
2019
2020 2021 2022 2023
19 619 6 909 2 225 3 812 20 649 14 058

 

Suomen Pankissa sidosryhmä- ja edustuskuluja ovat pankin sidosryhmiin, asiakkaisiin sekä muihin pankin toiminnan kannalta tärkeisiin henkilöihin tai yhteisöihin kohdistuvat tavanomaisesta vieraanvaraisuudesta tai huomaavaisuudesta aiheutuneet kulut.


Sidosryhmä- ja edustuskuluiksi hyväksyttävän tilaisuuden tulee luonteensa mukaisesti noudattaa tavanomaista kotimaista tai kansainvälistä tasoa.

Kulut hyväksyy tilaisuuden isäntänä pankin puolesta toiminut johtokunnan jäsen. Taloushallinto kirjaa sidosryhmä- ja edustuskulut ja seuraa sekä raportoi niistä kuukausittain. Lisäksi sisäinen tarkastus tarkastaa kulueriä, ja johtokunnan sidosryhmä- ja edustuskulut ovat mukana kunkin tilikauden tilintarkastuksessa.

Kulut eivät ole suoraan vertailukelpoisia yritysten tai muiden keskuspankkien vastaaviin kuluihin kirjanpidon tilirakenteiden, kirjauskäytäntöjen ja toimintaympäristöjen eroavuuksien vuoksi.

Alla kululistaus, jossa mukana kaikki kulurivit lukuunottamatta julkisuuslain (JulkL 24§) mukaan salaiseksi määriteltyjä kulurivejä.

RajaaOpenClose
Valitse henkilöt

Valitse ajanjakso Alku

Loppu

kokous-, sidosryhmä- ja edustuskulut

Näytetään tulokset {{pagiIndex + 1}} - {{pagiHits()}}/{{reportData.Hits}}
 
  • Ladataan...
  • Ei rajausehdot täyttäviä tuloksia
  • Ei tuloksia
  • Sisältöelementtiä ei juuri nyt saada näkyviin. Syynä voi olla tekninen virhe.
  • {{item.ExecutivePerson}}

Näytetään tulokset {{pagiIndex + 1}} - {{pagiHits()}}/{{reportData.Hits}}